Στήθος
Ένας σύζυγος και πατέρας δυο νέων κοριτσιών στη Αγγλία αποφάσισε να πληρώσει 10.000 λίρες για να αποκτήσουν οι “γυναίκες” του νέο στήθος, κάτι που αποτελούσε όνειρο (!) για τις κόρες του (Δείτε το αποτέλεσμα στη συνέχεια)
Το δώρο του πολύ... προχωρημένου μπαμπά
Οι αδελφές Χίγλει Ροζ και Χάριετ ήταν μόλις 16 ετών, όταν η μητέρα τους Δεβόρα απέκτησε ένα νέο μεγάλο στητό στήθος. Ήταν πολύ χαρούμενες αλλά παράλληλα ζήλεψαν και ζητούσαν από τους γονείς τους να κάνουν και αυτές παρόμοια επέμβαση.
Αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Οι δυο αδελφές τοποθέτησαν δυο εμφυτεύματα την ίδια ημέρα όταν ο πατέρας τους αποφάσισε να τους… το κάνει δώρο.
Η Χάριετ είπε μετά την επέμβαση “Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Θυμάμαι τη μαμά όταν έκανε προσθετική. Ζήλεψα. Ήθελα να έχω το ίδιο”.
Η Δεβόρα θυμάται “Είχα μικρό στήθος. Ντρεπόμουν. Ζήτησα από το σύζυγό μου να κάνω προσθετική και ανταποκρίθηκε. Νιώθω πολύ χαρούμενη γιατί τώρα μπορώ και τονίζω το μπούστο μου. Νιώθω γυναίκα”.
Στη Αγγλία πρέπει να είσαι τουλάχιστον 18 ετών για να κάνεις προσθετική στήθους αναφέρει η Χάριετ η οποία περίμενε να ενηλικιωθεί για να το μεγαλώσει. Ο πατέρας τους έκανε δώρο την επέμβαση στα 21α γενέθλιά τους.
Πηγή: News247.gr