Μια ιδιαίτερη και ασυνήθιστη ψηφοφορία διεξάγεται στο beautifulpeople.com τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται ουσιαστικά για μία ιστοσελίδα γνωριμιών, της οποίας οι επισκέπτες καλούνται να ψηφίσουν τους ωραιότερους και τους πιο άσχημους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος, ή...

Δείτε αναλυτικά στη φωτογραφία τη βαθμολόγηση των Ελλήνων διεθνών





εξακολουθούν να αγωνίζονται, στο Mundial, από τους οποίους θα προκύψει και η πιο όμορφη ομάδα.


Οι επιλογές τους προέρχονται από τη «βασική» ενδεκάδα, την οποία διάλεξαν οι υπεύθυνοι του site πριν από την έναρξη του τουρνουά. Η Εθνική Ελλάδας δεν διακρίνεται για την ομορφιά των ποδοσφαιριστών της, καθώς βρίσκεται χαμηλά στη σχετική κατάταξη (25η θέση) με μέσο όρο βαθμολογίας 3,97, έχοντας καλύτερη αξιόλογηση μόνο από 7 ομάδες. Την Γκάνα (3,95), τη Νιγηρία (3,79), την Ακτή Ελεφαντοστού (3,76), την Ονδούρα (3,72), τη Νότιο Κορέα (3,53) την Αλγερία (3,48) και τη Βόρειο Κορέα (3,24).

Βασικός υπεύθυνος για αυτό είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με 3,08 που είναι μακράν ο πιο… άσχημος, με τον επόμενο τον Αγγελο Χαριστέα να βαθμολογείται με 3,42. Την κατάσταση προσπαθεί να σώσει ο Γιώργος Σαμαράς που είναι το ομορφόπαιδο της «γαλανόλευκης», με 5,13 βαθμούς. Ισως το μέσο όρο να ανέβαζε το… μοντέλο του Armani, Αλέξης Τζόρβας, αλλά οι επιτελείς της ιστοσελίδας διάλεξαν προ του τουρνουά για βασικό τερματοφύλακα τον Κώστα Χαλκιά!

www.sportena.com