"Εχουμε εδω και 2 εβδομαδες την γιαγια μας στον Ερυθρο Σταυρο (Αμπελοκηποι), εγινε εισαγωγη λογω αφυδατωσης και ανεπαρκειας νεφρων, επισης υπηρχε μια υποψια για εγκεφαλικο.
Απο εκεινη την ημερα δεν της εχει γινει ουτε μια αξονικη για αυτο το λογο... ακομα περιμενουμε τον ειδικο και το μηχανημα. Ο καθε οροφος εχει 1-2 νοσοκομες για 50-60 ασθενεις. Δεν πλενουν τους ασθενεις, τα φαρμακα τα δινουνε στους συγγενεις και στους περαστικους να τα δωσουνε στους αρρωστους, αμα δε, τολμησει αρρωστος να χτυπησει το κουδουνι λογω αναγκης, τα ακουει και απο πανω που τους ενοχλησε, και σε περιπτωσεις επισης δινεται η εντολη απο προισταμενους να μην ξαναπανε στην κληση του αρρωστου. Επισης σε υποχρεωνουνε να προσλαβεις αποκλειστικη με 140 ευρω την βραδυα για να φυλαει το συγγενη, να στον πλενει, να στον φροντιζει, γιατι το νοσηλευτικο προσωπικο ειναι απασχολημενο και δεν μπορει να καθεται να πλενει τους αρρωστους και να τους προσεχουνε, που ειναι καθηκον τους.
Σημερα με το καλο θα γινει το εξιτήριο της γιαγιας, ουτε αγωγη εχει δοθει, ουτε αξονικη εχει γινει, δηλαδη μπορει να εχει παθει εγκεφαλικο και να μην το μαθουμε ποτε.
Ειναι απαραδεκτη η δημοσια υγεια, φοβασαι πλεον για την υγεια σου αν μπεις μεσα, διοτι αν δεν εχεις συγγενεις ή λεφτα για αποκλειστικη αλοιμονο μας....
Τελικα τι πληρωνουμε?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Από troktiko