H Ώρα είναι:

Επισκέπτες:

Hit Counters


Άλλα Κόλπα

Kladosweb | Blog Development

7/27/2010


Συνεχίζεται η διαρροή στον κόλπο του Μεξικού - Χωρίς Σχέδιο η BP

      Πριν 2 και μήνες συγκλονιστήκαμε από την είδηση της διαρροής σε αντλία της BP στον κόλπο του Μεξικού. Μετά από ένα μήνα η γνωστή εταιρεία φάνηκε με 2 σχέδια τα οποία τότε παρουσιάστηκαν ως αρκετά καλές και εφικτές λύσεις, που τελικά απέτυχαν παταγωδώς. Εντωμεταξύ η διαρροή συνεχίζεται και η ελπίδα διάσωσης του κόλπου έχει μετατοπιστεί αρκετά χρόνια στο μέλλον...

Προκήρυξη της «Σέχτας» για τη δολοφονία Σ. Γκιόλια

Προωθώ από Ναυτεμπορική




Την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αναλαμβάνει η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» με προκήρυξή της που εστάλη στις 2.30 το μεσημέρι στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα και υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο όπου είχε αφεθεί η προκήρυξη.
Συντάκτες της εφημερίδας, οι οποίοι πήγαν στο σημείο, βρήκαν ένα επτασέλιδο κείμενο σε έντυπη μορφή, που αναφέρεται στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.
Όπως έγινε γνωστό από την εφημερίδα, στην προκήρυξη αναφέρονται οι αιτίες για τις οποίες τα μέλη της οργάνωσης προχώρησαν στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για γνωστούς δημοσιογράφους και εκδότες. Εκτοξεύονται δε απειλές και κατά αστυνομικών, εισαγγελέων, σωφρονιστικών υπαλλήλων, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.
Η προκήρυξη βρίσκεται και εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια θα την παραλάβουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης αναμένεται να δημοσιευθεί αύριο στην εφημερίδα.
Δημοκρατική Αριστερά: Η τρομοκρατία απειλεί τη Δημοκρατία

«Η είδηση ότι η Σέχτα Επαναστατών αναλαμβάνει την ευθύνη για την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο που η τρομοκρατία απειλεί ευθέως τους δημοκρατικούς μας κανόνες», αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά σε ανακοίνωσή της.
Καταδικάζει επίσης «κάθε μορφή βίας γιατί αντιστρατεύεται της αξίας της Δημοκρατίας» και καλεί «όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, τα πολιτικά κόμματα και τους συνδικαλιστικούς φορείς να διαμορφώσουν ένα μαχητικό μέτωπο απέναντι στην τρομοκρατία, με πολιτικές πρωτοβουλίες και κοινωνικές δράσεις».
«Η κοινωνία είναι απέναντι στην τρομοκρατία», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

7/12/2010


Δύο νεκροί στην Ισπανία στους πανηγυρισμούς για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Προωθώ από Ναυτεμπορική



Τραγικός απολογισμός στην Ισπανία κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του μουντιάλ. Δύο νεκροί, εκατό τραυματίες, συλλήψεις αλλά και επίθεση Βάσκων αυτονομιστών.

Σύνθετη μορφή ζωής ηλικίας 2.1 δισ. ετών ανατρέπει τα δεδομένα

Σύνθετες μορφές ζωής, πολυκύτταροι οργανισμοί εμφανίστηκαν πριν 2,1 δισεκατομμύρια χρόνια, δηλαδή 1,5 δισεκατομμύρια χρόνια νωρίτερα απ' ότι είχε πιστοποιηθεί από τους επιστήμονες μέχρι σήμερα, σύμφωνα με νέα μελέτη η οποία δημοσιεύεται στο περιοδικό Nature. Πάντως, η σημαντική αυτή ανακάλυψη μάλλον περιπλέκει τα πράγματα, παρά διευκρινίζει το τοπίο για τους επιστήμονες...

Χίλιους επιστήμονες απολύει η NASA

Στην περικοπή 1.000 θέσεων εργασίας επιστημόνων και τεχνικών προχωρά η NASA, καθώς ο κορυφαίος διαστημικός προμηθευτής των ΗΠΑ διέκοψε το πρόγραμμα διαστημικών λεωφορείων της.

Νέος ωκεανός σχηματίζεται στο εσωτερικό της Αφρικής

Στα δύο πρόκειται να χωριστεί η Αφρική εξαιτίας ενός νέου ωκεανού που δημιουργείται στην Αιθιοπία. Σύμφωνα με τους τους επιστήμονες που παρακολουθούν στενά την περιοχή Αφάρ στην Αιθιοπία, ο ωκεανός θα χωρίσει την αφρικανική ήπειρο, αν και θα χρειαστούν 10 εκατομμύρια χρόνια.

«Βιομετρικό» ΑΤΜ θα δίνει μετρητά «διαβάζοντας» τις φλέβες των δακτύλων

Η συνεταιριστική τράπεζα της Πολωνίας BPS υποστηρίζει ότι είναι η πρώτη στην Ευρώπη που θα εγκαταστήσει βιομετρικό ΑΤΜ το οποίο θα επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν ανάληψη μετρητών απλά με ένα άγγιγμα του δακτύλου τους.
Το ATM το οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Βαρσοβία, λειτουργεί με την τεχνολογία «finger vein» («η φλέβα του δακτύλου»). Πρόκειται για ένα σύστημα πιστοποίησης το οποίο αναπτύχθηκε από την ιαπωνική Hitachi.

Αστείες κατασκευαστικές... αποτυχίες

 

Η μέρα έγινε νύχτα στο Νότιο Ειρηνικό

Το φεγγάρι κάλυψε εντελώς όχι μόνο τον ήλιο, αλλά και τον τελικό του Μουντιάλ χθες Κυριακή στο Νότιο Ειρηνικό, όπου η Γαλλική Πολυνησία και το Νησί του Πάσχα κατακλύσθηκαν από τουρίστες που έφτασαν για να παρακολουθήσουν το θέαμα.
Η νύχτα έπεσε μέρα-μεσημέρι στις 21:15 (ώρα Ελλάδας) σε μια κατοικημένη ζώνη του Ειρηνικού Ωκεανού, περίπου 700 χλμ. νοτιοανατολικά της Τόνγκα.

Ανακαλύφθηκε το αρχαιότερο γραπτό δείγμα που έχει βρεθεί ποτέ στην Ιερουσαλήμ

Ένα πολύ μικρό κομμάτι πήλινης πινακίδας που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα π.Χ. έφεραν στο φως εκσκαφές στην Ιερουσαλήμ. Πρόκειται για το αρχαιότερο γραπτό δείγμα που έχει βρεθεί ποτέ στην πόλη, ανακοίνωσαν ερευνητές του Εβραϊκού Πανεπιστημίου.
Το εύρημα που εντοπίστηκε έξω από τα τείχη της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ πιστεύεται πως είναι τμήμα πινακίδας από κάποιο βασιλικό αρχείο και επιβεβαιώνει τον σημαντικό ρόλο της πόλης στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού.

Marianne: Στα «7 καθάρματα» της κρίση ο Καραμανλής

Στα «Τα 7 καθάρματα της κρίσης» που πλήττει την Ευρώπη κατατάσσει το γαλλικό περιοδικό Marianne τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Το περιοδικό πραγματοποιεί από αυτή την εβδομάδα αφιέρωμα για τα αίτια και τους υπεύθυνους της οικονομικής κρίσης, εγκαινιάζοντάς το με ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Κώστας Καραμανλής, ο δημιουργός της ελληνικής τραγωδίας».

Ανω - κάτω οι βάσεις σε όλα τα πεδία


Διαφορετικές ταχύτητες και εκπλήξεις στην κίνηση των βάσεων εισαγωγής των Τμημάτων ΑΕΙ- ΤΕΙ, των Εκκλησιαστικών Ακαδημιών και των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Σχολών των πέντε Επιστημονικών Πεδίων φανερώνει η ανάλυση των βαθμών πρόσβασης...


Απλήρωτους τους εργαζόμενους έχει ο Τσίπρας!


Τα δύο κόμματα της Αριστεράς έχουν μπλέξει άσχημα. Από την μια τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ που ελέγχει ο Αλέξης Τσίπρας απεργούν επειδή τους έχει απλήρωτους και από την άλλη η Παπαρήγα κάνει μειώσεις μισθών στον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" με την δικαιολογία ότι είναι κομμουνιστές και άρα εθελοντές(σαν να μας είπε και πολύ τους είναι που πληρώνονται). Μάλιστα υπάρχουν και καταγγελίες για τις δύο αυτές περιπτώσεις για να καταλάβετε ότι δεν σας λέμε ψέματα.

7/10/2010


Πέθανε από οργασμό..

Στη ζωή πολλά μπορούν να συμβούν αλλά το να πεθάνει κανείς από οργασμό είναι αρκετά σπάνιο, αν και πρόκειται για ευτυχές τέλος.

Αυτό συνέβη στην υγιέστατη και μόλις 31 ετών Νικόλ Πάγκιντον, η οποία βρέθηκε νεκρή από τους φίλους της

Δείτε σκηνές απο το νέο Harry Potter



Στις 19 Νοεμβρίου βγαινει στους κινηματογράφους το τελευταίο Harry Potter (θα βγει σε δυο μέρη) και όλο τον κόσμο τον έχει πιάσει μια μανία. Σε τηλεοπτικό αφιέρωμα προβλήθηκαν μερικές σκηνές που δεν είχαμε ξαναδεί. Ειναι εντυπωσιακές και σίγουρα όσοι έχουν δει τις άλλες ταινίες δε θα μπορούν να περιμένουν



Πιο επίκαιρη δε θα μπορούσε να ειναι η νεα ταινία της Angelina Jolie


ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ

Η Angelina Jolie σίγουρα αυτή τη στιγμή βλέπει ειδήσεις και έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Η νέα της ταινία που ξεκινά σε λίγες μέρες ήρθε πάνω στην καλύτερη στιγμή. Στην ταινία...


"Καταγγελία για τη Vodafone"


"Πριν 1 εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο από την vodafone για να μου κάνουν προσφορά έτσι ώστε να φύγω από την cosmote και να πάω σε αυτούς με τη διαδικασία της φορητότητας...


"Ο Δήμος Ευόσμου Θεσσαλονίκης μα δουλεύει "


"Εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι με συμβάσεις και προγράμματα του δήμου ευοσμου Θεσσαλονικης.12 ολόκληροι μήνες δεκάδες οικογένειες ζουν με το όνειρο ότι ο δήμαρχος...


Aνεκδοτο:Το ρολόι που μιλάει..

Ένας τύπος γυρίζει σπίτι του μαζί με 3 φίλους του μετά από μία 8ωρη βόλτα
σε bar και club. Μπαίνουν στο σπίτι παραπατώντας, αράζουν στον καναπέ και ο οικοδεσπότης πάει πίσω από το μπαράκι για να βάλει ποτά.

7/09/2010


Οι 8 πιο ενοχλητικοί τύποι ανθρώπων στο facebook

Facebook lusers
Σίγουρα έχετε συναντήσει κάποιον από τους παρακάτω τύπους χρηστών στο facebook. Μα δεν είναι ενοχλητικοί;

Παράξενος δεκαψήφιος

Σας Καλωσορίζουμε σε μια νέα ενότητα του blog μας...ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΓΡΙΦΟΙ!!!!
Λύστε τους....Περιμένουμε την δική σας λύση...

|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Στις 10 θέσεις του παραπάνω σχήματος γράψτε έναν δεκαψήφιο αριθμό, ώστε το ψηφίο στην πρώτη θέση να δείχνει τον συνολικό αριθμό των μηδενικών του αριθμού, το ψηφίο στη θέση με την ένδειξη 1 να δείχνει τον συνολικό αριθμό των 1 και ούτω καθεξής, μέχρι την τελευταία θέση, το ψηφίο της οποίας πρέπει να δείχνει τον συνολικό αριθμό των 9 στον αριθμό. Η απάντηση είναι μοναδική.
(Απάντηση: Ο αριθμός είναι ο 6210001000)

Φωτογραφικό αφιέρωμα στον Ήλιο


Ο Ήλιος βρίσκεται τώρα στην πιο ήρεμη φάση δραστηριότητας του 11ετούς κύκλου του, στο ηλιακό ελάχιστο. Στην πραγματικότητα, είναι υπερβολικά ήρεμος φέτος, με πάνω από 200 ημέρες μέχρι τώρα χωρίς τις παρατηρηθείσες ηλιακές κηλίδες. Ο ηλιακός άνεμος έχει μειωθεί επίσης στα χαμηλότερα επίπεδά του τα τελευταία 50 έτη και οι επιστήμονες δεν είναι βέβαιοι για την σημασία αυτής της ασυνήθιστης ηρεμίας, αλλά ελέγχουν συνεχώς το φαινόμενο με μια σειρά τηλεσκοπίων και δορυφόρων.

Διατροφή για καταπολέμηση του άγχους

Τροφές
Πέραν των τεχνικών χαλάρωσης και της φυσικής δραστηριότητας, που δρουν αποτελεσματικά ενάντια στο χρόνιο στρες, η διατροφή κατέχει έναν εξίσου σημαντικό ρόλο. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, τη διατροφή σας ως όπλο ενάντια στο στρες και κάντε ένα δώρο τόσο στην υγεία σας όσο και στην ψυχολογία σας.

Τα greeklish βλάπτουν την ορθογραφία

Ορθογραφία
Αρνητικά επιδρά στην ορθογραφική ικανότητα των μαθητών η ευρέως διαδεδομένη χρήση των greeklish μέσω κινητών τηλεφώνων και του διαδικτύου, σύμφωνα με έρευνα του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που διεξήχθη σε μαθητές όλων των βαθμίδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ξεκαρδιστικό Ανέκδοτο

Γίνεται λοιπόν συνεδρίαση στην Βουλή μετά την ανακοίνωση των σκληρών οικονομικων μετρων και λεει ο Παπανδρεου οτι πρεπει να παρουν μετρα για την τονωση του ηθικου των βουλευτων για να μπορεσουν να κανουν την δουλεια τους καλυτερα. Λεει λοιπον οτι πρεπει να αλλαξουν τις μοκετες στην Βουλη απο κοκκινες να τις κανουν μπλε. Ψηφιζουν λοιπον και το αποφασιζουν. Προτεινει ο Σαμαρας να στολιστει η αιθουσα της Βουλης με ελληνικες σημαιες για να ενισχυθει το εθνικο φρονημα. Ψηφιζουν και το αποδεχονται. Προτεινει τελος ο Καρατζαφερης πριν απο καθε συνεδριαση της Βουλης να παιζει ο εθνικος υμνος. Ψηφιζουν και αυτο και το κατοχυρωνουν. Οση ωρα ψηφιζουν τις αλλαγες, ειναι μια γρiουλα, καθαρήστρια στην Βουλη, που καθεται στην πορτα και κοιταει με απορια και απογνωση τον Παπανδρεου.
Ο Γιωργος την βλεπει και αφου τελειωνει η ψηφοφορια, πηγαινει προς το μερος της και την ρωτα....

"Το σεξ δεν έχει ηλικία"


"Οι άνδρες ζουν λιγότερο από τις γυναίκες, αλλά τουλάχιστον τις ξεπερνούν στην "ηλικία του σεξ". Οι άνδρες έχουν υπερδιπλάσια πιθανότητα σε σχέση με τις γυναίκες να είναι σεξουαλικά ενεργοί σε μεγάλη ηλικία, ενώ η καλή υγεία αποτελεί το "κλειδί" και για τα δύο φύλα προκειμένου να έχουν μακρόχρονη σεξουαλική δραστηριότητα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική...

"Eγκέφαλοι στην κατάψυξη για... αιώνια ζωή!!"


"Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει στη Ρωσία μια εταιρεία που λέει ότι μπορεί να πετύχει την αιώνια ζωή, καταψύχοντας τον εγκέφαλο.
Εντυπωσιακότερο πάντως είναι ότι έχει ήδη πελάτες, οι οποίοι πληρώνουν αδρά για να διατηρηθεί το μυαλό τους ή και το σώμα τους. Ενας από τους πελάτες της, ο Ινοκέντι Οσαντσί, 35 ετών, τραπεζικός, δηλώνει...

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Πως θα αχρηστεύσουμε τον Τειρεσία, ΤΙΜΙΑ , ΕΥΚΟΛΑ και ΝΟΜΙΜΑ για να μην μας ζαλίζουν Τράπεζες κ.λ.π. Διαβάστε περισσότερα

Στην αρχή (1997) ξεκίνησε σαν μια μη κερδοσκοπική εταιρεία για να μπορεί να δίνει πληροφορίες στις τράπεζες , ώστε να αποφεύγετε η δανειοδότηση σε κακοπληρωτές και αφερέγγυους και κατέληξε σήμερα να έχει φακελωμένους στα μητρώα του εκατομμύρια Έλληνες πολίτες , έχοντας πληροφορίες για όλες τις οικονομικές συναλλαγές , ενώ τα...

Θέατρο και συναυλίες στη Θεσσαλονίκη

Θέατρο:@ 12-13 Ιουλίου: Σοφοκλέους "Οιδίπους Τύραννος", με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη-Καριοφυλλιά Καραμπέτη, στο Θέατρο Γης. Πληροφ.2310-428007.
@ 14-15 Ιουλίου: Αριστοφάνους "Αχαρνής", με τους Σταμάτη Κραουνάκη, Γρηγόρη Βαλτινό, Κώστα Βουτσά, στο Θέατρο Δάσους. Πληροφ.2310-288000

μμμ, κακίες !



Βρείτε τις διαφορές

Τελικά το χταπόδι κάνει θαύματα.. Πάλι μέσα έπεσε στην πρόβλεψη του!! Μπας και έχει καμία συγγένεια με τον σκόρερ Puyol;; Όπως και να έχει, η Ισπανία παίζοντας στο μισό γήπεδο την Γερμανία, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.. Το γκολ του Puyol, μαγικό!! Με κεφαλιά στο 73' έστειλε σπίτι τους, τους Γερμανούς..

Ήρθε σε επαφή με εξωγήινο!!

Ένα περίεργο βίντεο έχει ανέβει εδώ και ένα μήνα στο youtube. Ο άνθρωπος που το κατέγραψε υποστηρίζει πως ήρθε σε επαφή με εξωγήινο.. Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν αυτός και ο αδερφός, ακουσαν θορύβους που προέρχονταν από τον κήπο του σπιτιού τους. Όπως αναφέρουν.. σχετικά άρθρα "στο βίντεο, φαίνεται ξεκάθαρα η μορφή ενός πλάσματος με μεταλλικό δέρμα, που περπατάει με περίεργο τρόπο, έχει μακριά χέρια με τρία δάχτυλα στη κάθε παλάμη και μοιάζει σαν να εξαφανίζεται κάποιες στιγμές". Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.. Το αφήνουμε στην κρίση σας για το αν είναι η όχι.. Οι αντιδράσεις τους πάντως στο βίντεο, δεν είναι τόσο αυθόρμητες..

Hackers στο Pirate Bay!

Στο γνωστό site Pirate Bay "μπήκαν" Αρεγεντίνοι hackers, αποκτώντας πρόσβαση στη βάση δεδομένων των χρηστών, αλλά και των δημιουργών του site.

Η κατάθλιψη διπλασιάζει τις πιθανότητες άνοιας

Η κατάθλιψη και η άνοια συνήθως συνυπάρχουν σύμφωνα με τους ειδικούς ερευνητές για πολλά χρόνια αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο πως η μια πάθηση οδηγεί οπωσδήποτε στην άλλη...

10 μύθοι γύρω από το Sex

Sex
Ο έρωτας και το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, φαίνεται όμως ότι οι περισσότεροι αγνοούν τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής της κρεβατοκάμαρας και συνεχίζουν ακάθεκτοι τις σεξουαλικές τους αναζητήσεις. Ο καθηγητής Barry Buffman, ουρολόγος και διευθυντής της ιατρικής ομάδας του Λος Άντζελες, έχει συγκεντρώσει τους 10 κορυφαίους μύθους για το σεξ, που ακούει πιο συχνά κανείς από τους άνδρες.

Απίθανες αγγελίες

Αγγελίες
Σας παρουσιάζουμε ορισμένες απίθανες αγγελίες που έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικές εφημερίδες!

"ΙΚΑ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης-ίδρυμα κακοποίησης ασθενών "



"Προχθές πήγα (δυστυχώς) στο ΙΚΑ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης για μια προληπτική αιματολογική εξέταση. Η κατάσταση τραγική...Ο ένας να σπρώχνει τον άλλον, φωνές και μια απίστευτη βρώμα παντού...


Ανέκδοτο

Ένα φτωχό παιδάκι στέλνει γράμμα στον Aγ. Βασίλη . Στα ΕΛΤΑ όμως ανοίγουν το γράμμα και διαβάζουν :

7/08/2010


Το νέο ασφαλιστικό και υπογεννητικότητα


Η σημερινή μέρα θα αφήσει το στίγμα της στην ιστορία του ελληνικού λαού: το νεο ασφαλιστικό σύστημα υπερψηφίστηκε επί της αρχής στη σημερινή ψηφοφορία της Ολομέλιας του κοινοβουλίου με 159 «ναι», 137 «όχι» και 2 «παρών», επί συνόλου 298 ψήφων. Είναι γεγονός οτι μια αλλαγή στο ασφαλιστικό σύστημα είναι αναγκαία για την επιβίωση του καθως η κακοδιαχείρηση, η σπατάλη και η υφαρπαγή των αποθεματών των ταμείων απο όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης επιτάσσει την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος.

Χρεώθηκε ο λογαριασμός του κινητού σας με τη λήψη SMS;

Η αυξανόμενη χρήση των επονομαζόμενων υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης απαιτεί την καλύτερη εξοικείωση των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, καθώς έχουν ένα χαρακτηριστικό που δεν το έχουμε συνηθίσει: χρεώνονται μέσω του λογαριασμού του κινητού μας, όχι με την αποστολή αλλά με την λήψη SMS.

"Οι νέοι προτιμούν τα fast food"


"Το fast food από το μαγειρευτό φαγητό προτιμά το 88% των νέων. Ωστόσο 7 στους 10 δηλώνουν πρόθυμοι να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής παρ' ότι οι συνθήκες δεν τους το επιτρέπουν λόγω του μειωμένου χρόνου που διαθέτουν. Εξάλλου, σχεδόν 4 στους 10 νέους παρουσιάζουν διαταραχές βάρους και από αυτούς το 22,66% είναι παχύσαρκοι, ενώ το 17,3% λιποβαρείς.Τα...

Πόσο στοίχημα πάτε ότι θα το ψηφίσουνε μπετόν;


Σήμερα στη Βουλή ψηφίζουνε το Ασφαλιστικό...
Απ' έξω από τη Βουλή θα φωνάζουνε οι ανασφαλείς-ασφαλισμένοι...
Σ' όλη την Ελλάδα θα απεργούνε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
και η ΠΝΟ (όπως τονίζει κι ο ΣΚΑΪ), που 'χει πάρει προσωπικά τα όσα συμβαίνουν στα λιμάνια...

7/07/2010


Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο πιο άσχημος Ελληνας στο Μουντιάλ


Μια ιδιαίτερη και ασυνήθιστη ψηφοφορία διεξάγεται στο beautifulpeople.com τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται ουσιαστικά για μία ιστοσελίδα γνωριμιών, της οποίας οι επισκέπτες καλούνται να ψηφίσουν τους ωραιότερους και τους πιο άσχημους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος, ή...

Δείτε αναλυτικά στη φωτογραφία τη βαθμολόγηση των Ελλήνων διεθνών

Ισπανία - Γερμανία 1-0

Και ναι. Ο μεγάλος σημερινός νικητής εκτός από την Ισπανία που περνάει στον τελικό του φετινού Μουντιάλ είναι ο Paul το χταπόδι. Δεν έχει πέσει έξω σε καμία πρόβλεψη μέχρι στιγμής, και συνεχίζει ακάθεκτος. Εμείς φανταζόμαστε τα "φράγκα" που θα βγάλουν οι ιδιοκτήτες του. Για να επανέλθουμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι η Ισπανία κέρδισε την Γερμανία με 1-0 στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στη Νότιο Αφρική. Δεν φάνηκε πουθενά στο γήπεδο η...
Γερμανία και η Ισπανία επάξια βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία.

Υ.Γ. Γερμανάκια αφιερωμένο το μοντάζ!

Μαθήματα αρχιτεκτονικής από τους τερμίτες

Καθώς οι επιστήμονες μελετούν προσεκτικά τις απίστευτες κατοικίες των τερμιτών διαπιστώνουν ότι θα είχαν πολλά να διδαχθούν απ΄ αυτές οι αρχιτέκτονες. Αν μάλιστα το περιβάλλον μας γίνει εχθρικότερο, ίσως τα έντομα με τη λάσπη τους να μας... ξελασπώσουν!

Στην καρδιά της αφρικανικής σαβάνας υπάρχει μια πόλη πρότυπο για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Οι ενισχυμένοι με αντιστηρίγματα πύργοι της είναι φτιαγμένοι εξ ολοκλήρου από φυσικά, βιοδιασπώμενα υλικά. Οι κάτοικοί της ζουν και εργάζονται σε κλιματιζόμενους χώρους με ελεγχόμενη υγρασία, χωρίς να καταναλώνουν ούτε ένα βατ ηλεκτρικής ενέργειας. Το νερό έρχεται από πηγάδια που είναι σκαμμένα βαθιά στη γη και τα τρόφιμα καλλιεργούνται με αυτάρκεια σε κήπους μέσα στα τείχη της. Η μητρόπολη αυτή δεν είναι μόνο φιλική για το περιβάλλον· με τα καμπυλωτά τείχη και τις ανάλαφρες αψίδες της θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μάλλον όμορφη.

Φυσικά δεν είναι μια ανθρώπινη πόλη. Μιλάμε για μια φωλιά τερμιτών.

Το μοιραιο λαθος του Πολ!

 


Σοκάρει το παιδί με το πρόσωπο - μάσκα Διαβάστε περισσότερα

Ο μικρός αυτός στην Κίνα εχει μια εξαιρετικά σπάνια παραμόρφωση στο κρανίο του. Το πρόσωπό του μοιάζει λες και φοράει μάσκα. Οι γιατροί δε μπορούν να κάνουν και πολλά γιατι μια εγχείρηση θα ήταν μεγάλο ρίσκο για την ίδια του τη ζωή. Το θέμα το έχουμε ξαναβάλει αλλά στο video θα δείτε την πραγματική κατάσταση του παιδιού

Facebook: Αναγνώριση προσώπων στις φωτογραφίες

Facebook
Οι υπεύθυνοι του Facebook δοκιμάζουν αυτές τις μέρες ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο φιλοδοξεί να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία του photo tagging. Η νέα μέθοδος περιλαμβάνει τεχνολογία αναγνώρισης, η οποία απομονώνει τα πρόσωπα σε μια οποιαδήποτε φωτογραφία, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για την εισαγωγή των ονομάτων από τους χρήστες που έχουν τα απαραίτητα δικαιώματα.

Η πιο μικρόσωμη μητέρα στον κόσμο (Photos)

Η πιο μικρόσωμη μητέρα στον κόσμο υποσχέθηκε πως θα κάνει κι άλλα παιδιά, καθώς παρουσίασε για πρώτη φορά δημοσίως το τρίτο της παιδί.

"Ελλάς το μεγαλείο σου"


"Ημουν ενας υποψηφιος κι εγω στις φετινες πανελληνιες και οπως ολοι πηρα χτες τα αποτελεσματα μου. Τελικο σκορ: 15455 μορια . Το γεγονος οτι ανηκω σε τριτεκνη οικογενεια με εκανε να αισθανομαι...


Για παραβίαση του νόμου κατηγορείται το Facebook στην Γερμανία


ΣΥΝΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕ E-MAIL

Το Facebook κατηγορείται από τον Γιόχαν Κάσπαρ, έναν επίτροπο προστασία της ιδιωτικής ζωής ο οποίος μπορεί να διενεργήσει έρευνες και να επιβάλλει πρόστιμα μέχρι και 300.000 ευρώ, ότι το Facebook έχει κληθεί να απαντήσει επισήμως μέχρι τις 11 Αυγούστου, γιατί το λογισμικό του Facebook έχει...

"Κανένα βενζινάδικο;"

"Kυριακή βράδυ γύρω στις 11 βρίσκομαι στην έξοδο της Θεσσαλονίκης για Καβάλα όταν και βλέπω ότι δεν έχω βενζίνη για το ταξίδι μου, οπότε θα χρειαστώ ανεφοδιασμό.Λέω αν μην ξαναγυρίζω πίσω...(αφού είχα ήδη μπει στην Εγνατία) θα βρω κάποιο βενζινάδικο στον δρόμο μου.

Υπολόγισα όμως χωρίς τον "ξενοδόχο" αφού βενζίνη δεν υπάρχει πουθενά.Φτάνω στην Ασπροβάλτα,αφού έχω διανύσει μέχρι τότε σχεδόν όλη την διαδρομή με το λαμπάκι του ρεζερβουάρ αναμμένο,όπου ανα! λύπτω μετα απο ψάξιμο ότι δεν υπάρχει τίποτα σε όλες τις γύρω περιοχές (Βρασνά, Σταυρός, Ολυμπιάδα, Κερδύλλια, Αμφίπολη)...


ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΡΥΛΟΡΟΥΤΕΡ!!!!




ΑΝΑΡΠΑΣΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΡΥΛΟΡΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ WIND!ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΗΜΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ, ΕΞΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟΚ!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ ΤΕΛΕΣΟΠΙΝΓΚ ΚΑΙ Η WIND ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΥΛΟΡΟΥΤΕΡ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ!


Εξετάσεις: Τυχαίο; Δε νομίζω!!!



Δεν ξέρουμε κατά πόσο αληθεύει ή όχι πάντως κυκλοφορεί σε funny e-mails... Ένας μαθητής με μπόλικη ομολογουμένως φαντασία!

"Σοκ! 100.000 νεκροί παίρνουν… σύνταξη!"


"Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να αναφερθεί πως με βάση τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν 8.900 συνταξιούχοι που έχουν υπερβεί το 100ό έτος της ηλικίας!
Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες...